Global Diagnostics

Scherm

Global Diagnostics 

Global Diagnostics is een product van Vitatec uit Zwitserland, dat gebaseerd is op de essentiële Vitaalveld-technologie. Een methode voor het meten, analyseren en behandelen van fysieke en energetische structuren. De fysicus Dr. Siegfried Kiontke is de ontwikkelaar van de Vitaalveld-technologie. Hij heeft op grond van causale verbanden, kennis, onderzoek en ervaring het product ontwikkeld. Met de Global Diagnostics kunnen de energetische gevolgen en fysiologische veranderingen gemeten worden waarbij de behandeling vroegtijdig kan worden ingezet.

In de biofysica bestaan levende wezens niet alleen maar uit moleculen, maar ook uit een elektromagnetisch systeem dat nodig is voor informatie en overdracht in de communicatie tussen cellen en weefsels. Ieder deel en elk systeem van ons lichaam, of dit nu gezond of ziek is, laat een individueel reactiepatroon zien op zwakte en prikkels van buiten. Deze reactiepatronen worden gemeten, geëvalueerd en weergegeven. Het medisch apparaat kan binnen 8 minuten 555 anatomische organen. Bloedvaten, spieren, hersenen en 13 lichaamssystemen in het menselijke lichaam diagnostiseren. De behandeling met het meetapparaat reguleert het herstellend vermogen, activeert verminderde lichaamsfuncties en bevordert het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam.

De meting vindt plaats via elektroden aan de binnenkant van de voeten en is geheel pijnloos.

Global Diagnostics is een geavanceerd technisch meetsysteem dat beschermd wordt door een octrooi. Het is geclassificeerd als een medisch hulpmiddel en goedgekeurd en gecertificeerd door het Ministerie van Volksgezondheid van de Europese Unie (CE).

Uitvoering van een uitgebreide medische diagnose in 8 minuten

Het meetsysteem geeft in een korte tijd een nauwkeurige diagnose en de resultaten zijn direct zichtbaar in grafieken en 3D-beelden. Hulpverleners kunnen aanzienlijk tijd besparen en de behandeling voor herstel sneller ontwikkelen

Het verzamelen van gegevens met de juiste resolutie 

Het apparaat zendt meer dan 100 miljoen signalen en verzamelt tegelijkertijd de gegevens. Elke frequentie wordt 1000 keer doorgegeven aan het lichaam.

Aftasten van 555 anatomische organen en lichaamssystemen

Het hormoonsysteem, hart- en vaatsysteem, bewegingssysteem, lymfesysteem, spijsverteringssysteem, hersensysteem, zenuwsysteem, immuunsysteem, urinewegsysteem, zintuigsysteem, spiersysteem en gewrichtensysteem.

Een snelle en nauwkeurige test van toxines en allergieën

Veel mensen hebben last van allergieën en/-of intoleranties. Het meetsysteem kan in slechts een paar minuten meer dan 4000 allergene ingrediënten testen in één keer en geeft nauwkeurig weer wat de oorzaak is van de allergie en daarvoor is er een behandelingsmethode!

Gerichte accurate behandeling van organen en systemen die worden gedetecteerd als ze een behandeling nodig hebben

Na de diagnose wordt een nauwkeurige behandeling toegepast.

Effecten neutraliseren van ziekteverwekkers en allergenen

Het voorkomen van allergenen en pathogenen die met het normale functioneren van het lichaam interfereren. Deze factoren worden behandeld om te elimineren en de negatieve invloeden op het lichaam te neutraliseren.

Een continue monitoring en follow-up na de behandelingen en resultaten

De testen worden naast elkaar gelegd en de resultaten worden bekeken. Dit wordt bereikt met de behandeling en ondersteunende therapieën en zo nodig verder onderzoek. Afhankelijk van de behandeling kan het worden aangepast en zich richten op het herstel dat de hulpvrager nodig kan hebben.

Preventief

Het meetsysteem ondersteunt het herstel en het kan verborgen storingen opsporen zodat de behandeling de klachten kan verminderen of verhelpen.

Volledig medisch rapport wordt geregistreerd en opgeslagen

Elementaire medische gegevens van elke patiënt worden geregistreerd en opgeslagen. Het verloop van de metingen wordt in 3D-grafieken weergegeven per onderdeel en per systeem zodat de prioriteit van de behandelingen in beeld komt.